Crni Dylane: Zvijezda "Moderne obitelji" progovorila o šokantnoj opsjednutosti plastičnim operacijama

Foto: Screenshot Youtube, Instagram

REID je odličan dokaz kako plastičnim operacijama nisu opsjednute samo žene.

Zvijezda serije "Modern Family", 27-godišnji Reid Ewing, iskreno je progovorio o problemima, koje mu je donijela opsjednutost izgledom, zbog čega se podvrgnuo nizu plastičnih operacija.
 
Iako smo uvijek smatrale kako je Reid zgodan holivudski frajer, čini se kako on nije gledao tako na sebe.
 
 
"Kada sam se doselio u Los Angeles, znao sam sjediti u sobi i snimati se iz svakog kuta. Prvi sam zahvat napravio s 19 godina te sam tada stavio silikone u jagodice, Doslovno sam mislio da ću već nakon prve operacije izgledati kao Brad Pitt", započeo je svoju ispovijest mladi glumac. 
 
U intervjuu za Huffington Post, priznao je i kako je većinu zahvata napravio dok je snimao spomenutu seriju, u kojoj je utjelovio Dylana, dečka vrckave Haley. Tada je izvadio implantate iz obraza te počeo ubrizgavati injekcije s masnoćom.
 
Tek je 2012. godine odlučio da mora prestati s plastičnom kirurgijom.
 
 
"Doktori me baš nikada nisu pitali imam li bilo kakve poremećaje u prehrani ili postoje li u mojoj obitelji povijest opsesivno-kompulzivnih poremećaja. Da jesu, znali bi da je moj poremećaj mentalni, a ne fizički."
 
"Ovaj se problem rijetko uzima ozbiljno, zbog javnog srama onih, koji su radili nešto na sebi. Volio bih da se mogu vratiti unatrag i poništiti sve operacije. Sada mi je tek jasno da mi nisu bile potrebne", zaključio je.
 
Apsolutno se slažemo.
 
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.