Cro-A-Porter novosti: Retrospektiva posljednjih 20 kolekcija Juraja Zigmana sutra u Laubi

Foto: Press Foto

U SKLOPU Cro-A-Portera, hvaljeni hrvatski dizajner Juraj Zigman 13. će listopada predstaviti retrospektivu svojih posljednjih 20 kolekcija.

Bit će to specijalna prilika da se prisjetimo sjajnih trenutaka iz njegove karijere, kojima je zaustavljao dah posjetiteljima, izazivao neviđenu gužvu u gledalištu, te prikazivao stotine komada u svojim kolekcijama koje nikada nisu podilazile trendovima, već slavile njegov talent i slobodu umjetničkog izražavanja.

Era Zigmanovog spektakla na hrvatskoj modnoj sceni započinje 2007. godine na Cro-A-Porteru.

Zigmanova žena, uvijek senzacionalna i  strastvena, odiše samouvjerenošću koja ostavlja trag. Uvijek korak ispred, na granici ukusa i kiča, s izuzetno šarenim i pomalofuturističkim ilustracijama, Zigman je postao jedan od najprepoznatljivijih dizajnera na sceni. Svestranost Zigmanovog lika provlači se kroz sve sfere stvaralaštva ovog pomalo ekscentričnog i iznimno talentiranog dizajnera. Instant seksepil koji Zigman stvara dizajnerskim umijećem iz sezone u sezonu ne prestaje oduševljavati, a  senzacionalne revije postavljaju ga na tron najpoželjnijih dizajnera. U potrazi za apsolutnim modnim užitkom, Zigmanov odgovor 13. listopada sigurno neće razočarati. Očekujte neočekivano u Haubi!

Ovosezonski, 26. Cro-A-Porter održat će se od 15. do 17. 10. 2015.  u prostoru službenog naziva HAUBA@LAUBA.

 

 

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.