Cro-A-Porter zatvorio sezonu revijom branda Lokomotiva i plesom na svili

Foto: Instagram

HAUBA@LAUBA sinoć je još jednom ugostila uzvanike Cro-A-Portera koje su očekivali uzbudljivi modni sati.

U kasno poslijepodne održala se samostalna revija poznatog hrvatskog branda XD Xenia Design na kojem je dizajnerica predstavila raskošnu ponudu svojih novih kreacija. Nakon predaha uslijedila je treća modna večer koju je otvorila mlada Jelena Holec, a zatvorio brand Lokomotiva.

Nakon završne revije publiku je iznenadila umjetnica na svili koja se, izvodeći akrobacije spustila sa stropa, "obukla" haljinu od platna koje je pridržavala publika te tako sa stilom zatvorila ovu, 26. sezonu Cro-A-Portera.

XD Xenia Design



Jelena Holec

Mlada Jelena Holec nastavila se na svoju prošlosezonsku kolekciju u nešto ozbiljnijem stilu, prikladnom za jesen i zimu. Uz maštovite krojeve u ovoj se kolekciji najviše ističu koloristični printevi koje ova dizajnerica obožava te siluete koje laskaju ženskoj figuri.



TWINS by Begović&Štimac

Miljenici publike još su jednom bili dečki iz maštovitog dvojca TWINS, koji su predstavili odličnu kolekciju bogatu izuzetno nosivim, no maštovitim odjevnim modelima. Zanosni kombinezoni, čarobne večernje haljine i raskošni kaputi te bunde, samo su dio ove zanosne kolekcije koja slavi ljepotu ženstvenosti.



Spirit by T.B.


Tomislav Bahorić sinoć je publici predstavio minimalističku, crnu kolekciju u kojoj je glavnu riječ imao jedan model - muška jakna, koju je dizajner vješto izveo na razne načine poigravajući se s mogućnostima koje taj odjevni komad nudi.



Sonja Lamut

Odlična Sonja Lamut ponovno je oduševila zanimljivim krojevima i bogatim materijalima od kojih je izrađena njezina najnovija kolekcija. Pastelne boje koje dizajnerica rado kombinira sa zemljanim tonovima ove se sezone pojavljuju na bogatim suknjama, haljinama, jaknama i kaputima, a posebna zanimljivost su hlače s visokom pasicom, obogaćenom volanima. Hit detalji ove sezone našiveni su svjetlucavi cvjetići te moderne resice.



Evan East

Mladi dizajner na pistu je poslao manekenke s gas maskama, odjevene u otkačene modele iz njegove nove kolekcije u kojoj vlada traper. Izuzetno mladenačka kolekcija biti će zanimljiva onima koji cijene originalne i neobične urbane komade.



Lokomotiva


Završnu kolekciju večeri predstavio je brand Lokomotiva koji je prikazao niz modela u svom prepoznatljivom stilu -  voluminozne suknje različitih duljina, ženstvene dugačke haljine, poigravanje asimetrijom i puno tila i ove su sezone ključni detalji kolekcije ovog branda koji je predstavio niz modela u crnoj, bijeloj i plavoj boji.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.