"Cupcakes": Ella Dvornik u kampanji za odličnu kolekciju branda "Bite My Style"

Foto: Karmen Poznanić

ORIGINALNI modni dizajner Zoran Aragović iz sezone u sezonu uveseljava modnu scenu svojim veselim i otkačenim kreacijama.

Posljednju kolekciju, nazvanu Cupcake, predstavio je na ovosezonskom Fashion.hr-u, a sada je svijetlo dana ugledala kampanja koja reklamira njegove najnovije kreacije.

Na fotkama koje je snimila Karmen Poznanić atraktivna Ella savršeno nosi crno-bijele kreacije u upečatljivim dezenima, te ljupke modele u nježnim bojama kao što su baby roza i žuta, ili nešto upečatljivija crvena i tirkizna.

U otkačenoj, ali izrazito nosivoj kolekciji prevladavaju ženstveni komadi koji ističu tijelo i stvaraju idealne proporcije, poput uskih pencil suknji s bogatim peplumom i retro haljinica s kragnicom.

Kako bi upotpunio doživljaj 50-ih, dizajner je u ovaj simpatični šareni mix ubacio i neodoljive bomber jaknice i ženstvene kaputiće.

Kolekciju prate i torbe, također u bojama cupcakesa i sladoleda.

Još jedan zanimljiv detalj - šarenu modnu bajku dizajner je upotpunio mini kolekcijom torbi izrađenih od pleksiglasa i umjetne kože te u suradnji s Azilom Dumovec dizajnirao je majice s printom pop art psića.


 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.