Da se ne udaje za princa, Meghan sigurno ne bi imala ovakvu djevojačku

Foto: Getty

GLUMICA će se od single života oprostiti na nešto drugačiji način od ostalih mladenki.

Od kada su počeli curiti detalji o nadolazećem kraljevskom vjenčanju, postalo nam je poprilično jasno da Meghan Markle ni po čemu nije tipična mladenka, pa je bilo očekivano da će i njena djevojačka zabava biti  - netipična. 
 
Do sada nam je već bilo poznato da Meghan želi da je do oltara dovede njena majka, a ne otac, što se protivi tradiciji, kao i da je u svoje ruke preuzela organizaciju vjenčanja, što mladenke obično prepuštaju stručnjacima. 
 
 
A sada su procurili i detalji o njenim planovima za djevojačku zabavu. Umjesto razuzdanog i divljeg tuluma Meghan je isplanirala pristojnu "proslavu ljubavi i prijateljstva" na koju planira pozvati i muškarce, kako piše Us Weekly.
 
"Bit će to ugodno uniseks druženje, negdje izvan Londona, s dobrom glazbom, hranom i pićem", ispričao je za tabloid izvor blizak glumici i naveo nekoliko imena s popisa uzvanika među kojima su Markus Anderson, koji je Meghan upoznao s Harryjem, književnica Lindsay Jill Roth i stilistica Jessica Mulroney. 
 
Pitamo se, bi li sve bilo drugačije da se ne udaje za princa?
 
 
Meghan i Harry izreći će sudbonosno da 19. svibnja ove godine u kapelici St. George u dvorcu Windsor, a još uvijek je nepoznato gdje će otputovati na medeni mjesec.
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.