Dajte nam maramice: Kći Michaela Jacksona bajkovitom haljinom odala počast ocu

Foto: Splash

PROŠLO je gotovo deset godina od iznenadne smrti Kralja popa, no njegova kći i dalje održava uspomenu o njemu na životu.
 
Iako slavu može ponajviše zahvaliti svom ocu, 19-godišnja Paris Jackson može se pohvaliti i s nekoliko manjih uloga u filmovima B kategorije te relativno uspješnom manekenskom karijerom, zbog čega je i rado viđena gošća na glamuroznim eventima, modnim revijama i drugim događajima koji okupljaju puno poznatije šoubiz face.
 
A iako je propustila ovogodišnju dodjelu Oscara, pojavila se na afterpartyju časopisa Vanity Fair i to u haljini kojom je na vrlo suptilan, ali i presladak način odala počast svom pokojnom ocu.
 
 
Tinejdžerica je zapravo nosila kombinezon s dugačkim šlepom od tila i u boji koja joj je osigurala poglede, zbog koje su je mnogi i usporedili sa Zvončicom iz Disneyjevog animiranog filma Petar Pan. A upravo to i jest nadimak koji joj je nadjenuo Michael dok je bila djevojčica, jer su njega mnogi, ali i on sam sebe, uspoređivali s Petrom Panom.
 
A koliki je utjecaj ovaj Disneyjev klasik imao na Parisino odrastanje dokazuje i činjenica da je jedna od njenih brojnih tetovaža moto vile iz spomenute bajke koja glasi: "Vjera, povjerenje i malo vilinskog praha."
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.