Dalibor Petko kopirao outfit Jelene Karleuše. Ljudi umiru od smijeha

DOMAĆEM voditelju Daliboru Petku nije dosadno čak ni u prisilnoj izolaciji. To je dosad nebrojeno puta potvrdio, a ako ga pratite na Instagramu - ni vama ne može biti dosadno.

Naime, čini se kako je modnu inspiraciju pronašao u Jeleni Karleuši koja je poznata po svom osebujnom stilu pa se hrabro odlučio iskopirati jedan od njezinih posljednjih stajlinga. Neobična mini plava haljina na Karleuši stoji kao salivena, ali čini se da ju je Petko ovog puta uspio zasjeniti.

"Kako ostati glamurozan i u doba korone? Kad ne možeš izaći snađi se sam! Za rekonstrukciju ovog zvjezdanog outfita Jelene Karleuše potrebno je tri role ukrasnog papira i dosta selotejpa. Kosu operite prije snimanja", našalio se Petko u opisu fotografije na kojoj pozira "bok uz bok" Karleuši.

Na njegov smisao za modu (ili kopiranje?) nije ostala imuna ni pjevačica pa je njegovu fotografiju podijelila i na vlastitom Instagram storyju.

Potpuno očekivano, i pratitelji su ga zasuli lajkovima, a nitko se nije ni trudio sakriti oduševljenje modnim klonom, Daliborom Petkom.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.