Dame u crnom: Što su za sinoćnji event obukle Tia Jurčić, Andrea Andrassy i Sonja Kovač?

Foto: Zvonimir Ferina 

SINOĆ je u prostorijama zagrebačkog Kaptol centra održana prva samostalna revija na Fashion Weeku Zagreb / Cro a Porteru.
 
Još smo vam neki dan pisali o tome kako su dva dobro vam poznata modna projekta, Fashion Week Zagreb i Cro a porter, udružila snage, a jučer je održano prvo modno showroom predstavljanje u sklopu navedenog projekta.
 
 
Publici se svojom trećom autorskom, a prvom samostalnom revijom, tako predstavila vrlo talentirana i svestrana dizajnerica Loreta Gudelj, koja se skriva iza branda Loré, i koja je privukla brojne poznate dame iz zagrebačkog života.
 
Među njima su bile i dive Tereza Kesovija i Gabi Novak, Mila Elegović, Andrea Andrassy, Sonja Kovač, Sonja Šarunić, Tihana Harapin Zalepugin te dizajnerica Anamarija Ricov.
 
 
No, tri su se dame posebno isticale, a radi se o Andrei Andrassy, Tiji Jurčić i Sonji Kovač, koje su se odlučile za pretežno crne kombinacije.
 
Komičarka  i naša kolumnistica Andrea Andrassy zasjala je u kratkoj haljinici, na koju je navukla jesenske hit čizme iznad koljena, dok se blogerica Sonja Kovač odlučila za elegantni crno-plavi kombinezon bez naramenica. 
 
 
Lijepa Tia Jurčić pobrinula se za najsexy styling večeri, a njezina duga, crna haljina s izrezom, pokazala je i njezin raskošni dekolte. Tia je izgled upotpunila sandalama te tirkiznom bundicom, kojom je razbila modnu monotoniju.
 
Koja vam je izgledala najbolje?

 

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.