Dame u crvenom: Modne katastrofe Emily Ratajkowsky i Rite Ore

Foto: Splash News 

CURE, sljedeći put će biti bolje.
 
Iako su obje jednostavno predivne, pjevačica Rita Ora i manekenka Emily Ratajkowsky često znaju iznenaditi čudnim modnim kombinacijama, a ništa drugačije nije bilo niti ovaj put.
 
 
Rita svakako ima veliku prednost, kada su u pitanju loše kombinacije, a ovoga puta odlučila se za uski, crveni kombinezon, u kojem je snimila epizodu showa "America's Next Top Model" u New Yorku, u kojem ima ulogu voditeljice, a na tom je mjestu zamijenila manekenku Tyru Banks.
 
 
Jednim pogledom na slike, i bit će vam jasno zašto ovo i nije bio neki modni odabir, no čini se kako plavokosu pjevačicu nije niti malo smetalo što se njezina kombinacija čudno "grišpa" na strateškim mjestima, zbog čega je cjelokupni dojam bio prilično loš.
 
 
S druge strane, lijepu Emily posao je odveo na Beverly Hills, na gala večeru u čast UN-ovog generalnog sekretara Ban Ki-moona. Manekenka se na eventu pojavila u vrlo otvorenoj crvenoj asimetričnoj haljini s kristalićima, koja je ostavljala dojam kao da nije završena na vrijeme. No, njezine elegantne, crvene sandale na vrtoglavu visoku petu, rado bismo vidjeli u svom ormaru.
 
 
Kako se vama sviđaju kombinacije?
 
 
 
 
 
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.