Daniela Trbović i Judita Franković pokorile crveni tepih fantastičnim izdanjima

Foto: Press SFF i Klix.ba

VODITELJICA i glumica bile su glavne zvijezde četvrtog dana 24. Sarajevo Film Festivala.

Na crvenom tepihu ispred Narodnog kazališta u glavnom gradu Bosne i Hercegovine svi pogledi bili su uprti u dvije poznate Hrvatice koje su zablistale u glamuroznim izdanjima.

Poznata televizijska voditeljica Daniela Trbović plijenila je pažnju u laskavoj bijeloj haljini  s dubokim dekolteom i mašnom u struku.

Daniela je elegantnu kreaciju iskombinirala s vrećastom ručnom torbicom i srebrnim metalik sandalama te nas apsolutno oduševila jednostavnošću, dok se glumica Judita Franković Brdar odlučila za nešto odvažnije izdanje.

 

Judita je odabrala raskošnu voluminoznu haljinu u puderasto ružičastoj nijansi, načinjenu potpuno od volana, u kojoj je bila pravi mamac za poglede. 

Efektnu haljinu upotpunila je jarkoplavim remenom u struku koji je bojom uskladila s natikačama na visoku petu te je look zaokružila crvenom torbicom geometrijskog oblika.

Osim njih dvije, svojim outfitima oduševile su nas i glumica Ornela Vištica te blogerica Ella Dvornik koja je crvenim tepihom prošetala u pratnji supruga Charlesa.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.