Dečko prezgodne manekenke uhvaćen na kameri kako ju vara

Foto: REX, Getty, Instagram

ONA doista nema sreće u ljubavi.

44-godišnja njemačka manekenka Heidi Klum, i dan danas slovi za jednu od najpoželjnijih žena svijeta, a ništa na njoj ne odaje da je u petom desetljeću.
 
 
No, prelijepa manekenka nikako da pronađe sreću u ljubavi, jer je njezin mlađahni dečko, 36-godišnji Vito Schnabel, nedavno uhvaćen na kameri u klinču sa zgodnom brinetom, nakon izlaska iz jednog londonskog restorana. Par se i ljubio, no poznati zavodnik kasnije je dao izjavu, u kojoj se pokušao izvući iz neugodne situacije.
 
 
"Ovo je potpuno pogrešno tumačenje nevine situacije. Tu nije bilo ničeg više od jednostavnog pozdravljanja s obiteljskom prijateljicom, jer smo kućama otišli odvojeno", izjavio je za People.
 
 
Vito je inače trgovac umjetnina, kojeg je lijepa Heidi "uhvatila" nakon prekida sa svojim tjelohraniteljem Martinom Kristenom, s kojim je bila od 2012. do 2014. godine.
 
Prethodno, ljubila je poznatog pjevača Seala, s kojim ima i troje djece, no i taj je brak puknuo tijekom kobne sedme godine, a šuškalo se i kako joj je on često bio nevjeran.
 
 
Ništa bolje nije bilo ni tijekom njezine veze s plejbojem Flaviom Briatoreom, s kojim ima kćer Leni, koju je zapravo odgojio Seal, dok dotični nije bio previše uključen u njezino odrastanje. "Leni je moja biološka kćer, no svi smo se složili kako bi bilo najbolje da ju Seal posvoji, kako bi odrastala u obitelji. Heidi, Seal i ja imamo odličan odnos", jednom je prilikom izjavio Flavio, kojeg je smirila supruga Elisabetta Gregoraci, s kojom ima sina.
 
 
Naime, par je prekinuo, kada je Heidi bila trudna, a dugo se šuškalo kako Flavio nikada nije htio to dijete, zbog čega je i došlo do prekida.
 
A hoće li Heidi oprostiti mlađahnom dečku ovakve nestašluke, ostaje nam vidjeti.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.