Dekolte Heidi Klum ukrao je cijeli show na dodjeli MTV VMA nagrada

Foto: Getty, Splash 

SINOĆ je u Inglewoodu u Kaliforniji održana dodjela glazbenih nagrada MTV Video Music Awards. 
 
Kao i svake godine, zvijezde su crvenim, odnosno plavim tepihom prošetale dobra i loša izdanja, no kada se pojavila Heidi Klum, svi su pali u drugi plan.  44-godišnja manekenka pobrinula se da sve oči budu uprte u nju, točnije u njen dekolte, a čipkasta, prozirna haljina nije ostavila puno prostora mašti.
 
 
Svjetlucavu haljinu koja je, osim dekoltea, istaknula i Heidine beskrajno dugačke noge, potpisuje norveški dizajner Peter Dundas. A iako je svaki njen pokret u ovom oskudnom izdanju izgledao rizično, Heidi je uspjela sve držati pod kontrolom i to s velikim osmjehom na licu. 
 
 
Iako je manekenka ukrala show, još neke poznate dame zaslužuju biti spomenite zbog svojih upečatljivih outfita. Jedna od njih svakako je pjevačica Lorde, koju smo navikli viđati u crnom, pa je ovoga puta oduševila odabirom prekrasne pernate lila haljine francuske dizajnerice Monique Lhuillier.
 
 
I Katy Perry, koja se našla u ulozi voditeljice, izgledala je iznenađujuće elegantno u asimetričnoj i pomalo futurističkoj bijeloj haljini dizajnera Stephanea Rollanda.
 
 
Kći Michaela Jacksona, Paris, igrala je na sigurno u prozirnoj Dior haljini koju je, naravno, iskombinirala s donjim rubljem iste modne kuće. 
 
 
Glumica Millie Bobby Brown dokazala je da za dobar stil nisu bitne godine, a preslatka 13-godišnjakinja oduševila je haljini od tila modne kuće Rodarte, kojoj je podarila mladenački look odabirom obuće.
 
 
20-godišnja glumica Hailee Steinfeld otkrila je dosta kože u srebrnoj mini haljini modne kuće Versace, ali je i dalje odisala elegancijom.
 
 
Još jedna dama u mini haljini vrijedna spomena bila je Olivia Munn, koja je u zanimljivom komadu dizajnera Nicolasa Jebrana pokazala zavidnu liniju.
 
 
A ugodno nas je iznenadilo i izdanje mlade glumice Yare Shahidi, koja se na dodjeli pojavila u elegantnoj zlatno-žutoj haljini luksuznog brenda Zimmermann.
 
 
I za kraj, moramo spomenuti izdanje manekenke Alessandre Ambrosio, koja se na dodjeli nagrada pojavila od glave do pete odjevena u Balmain, a teško nam je zamisliti ikoga drugog tko bi mogao ovako dobro isfurati ovaj neobični look. 
 
 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.