Djevojka Kristen Stewart jučer je imala savršen smokey eye

Foto: REX

PLAVOKOSA Stella Maxwell jedna je od najsexy žena na svijetu.

Zapravo, tu je titulu i ponijela u lipnju 2016. godine, a dodijelio ju joj je poznati časopis Maxim. Stella je poznata i kao jedna od Victoria's Secret anđelica, ali i kao bivša djevojka pjevačice Miley Cyrus te sadašnja glumice Kristen Stewart, od koje se ne odvaja posljednjih tjedana.
 
 
No, cure su nakratko razdvojile poslovne obaveze, jer je Stella bila jedna od uzvanica treće po redu dodjele The Daily Front Row's Annual Fashion nagrada, koja se održala sinoć u Los Angelesu.
 
 
Lijepa manekenka mamila je poglede i uzdahe u dugoj, plavoj haljini sa šljokicama, koja je imala otvorena leđa, no ono što nam je privuklo pozornost svakako je bio njezin ljubičasti smokey eye, koji je dodatno naglasio njezine prekrasne plave oči.
 
 
Uz crnu liniju na gornjem i donjem kapku, Stella je pokazala savršeni mačkasti look za večernji izlazak, koji se lako može kopirati, a odlično će izgledati uz nježne valove na kosi.
 
 
27-godišnjoj ljepotici društvo je ovoga puta radila kolegica Lily Aldridge, koja je također blistala u dugoj haljini, koja je isticala njezine duge noge.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.