Dodjela modnih nagrada u Milanu vrvjela je sjajno odjevenim supermodelima

Foto: EPA-EFE, Splash

SVI koji nešto znače u modi prošli su tjedan proveli u Milanu.

U talijanskoj modnoj prijestolnici održan je Tjedan mode koji je završio dodjelom modnih nagrada Green Carpet Fashion Awards.

Kako i sam naziv dodjele otkriva, zvijezde sinoć nisu šetale crvenim tepihom, već zelenim, a moda je, očekivano, bila besprijekorna.

Među supermodelima koje su preplavile event najviše su se svojim outfitima istaknule Cindy Crawford, Alessandra Ambrosio i Emily Ratajkowski, svaka na svoj, posve drugačiji način.

52-godišnja Cindy pokazala je svoju sjajnu manekensku figuru u smaragdno zelenom korzetu s crnim svjetlucavim kamenčićima i svilenoj suknju na preklop u istoj nijansi s izazovnim visokim prorezom, oboje s potpisom modne kuće Versace.

Alessandra Ambrosio dokazala je i da točkice mogu biti glamurozne u haljini s raskošnim volanima, dekolteom do pupka i crnom baršunastom vrpcom u struku.

Emily Ratajkowski je pokazala svoje isklesane trbušnjake i vitke noge u žutom kompletiću Roberta Cavallija s neobičnim sakoom i kratkim suknja-hlačama.

Istaknula se i Victorijina anđelica Sara Sampaio koja je izgledala kao princeza u nježnoružičastoj balskoj haljini dizajnerice Alberte Ferretti.

Njena kolegica s piste Stella Maxwell umjesto haljine je odabrala glamurozni bijeli kombinezon sa svjetlucavim kristalićima te nas također oduševila.

Među supermodelima svojim se outfitom uspjela istaknuti i jedna glumica.

Oskarovka Cate Blanchett na event je došla u bijelom izdanju s crvenim salonkama, a kada je okrenula leđa, pokazala je veliko apstraktno srce na stražnjem dijelu svojeg plašta koji potpisuje dizajnerica Stella McCartney.
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.