Dodjela nagrada AMA: Najbolja i najgora izdanja s crvenog tepiha

Foto: EPA-EFE, Broad Image

SINOĆ je u Los Angelesu održana dodjela nagrada American Music Awards.

Crveni tepih preplavile su trenutno najveće zvijezde glazbene industrije, ali i poznati iz drugih sfera showbiza, a moda je zbilja bila raznolika.

I dok su neki igrali na kartu elegancije i glamura, drugi su se vodili motom više je više, a u nastavku smo izdvojili najbolja i najgora izdanja s dodjele o kojima će se sigurno još danima pričati.

Pjevačica Dua Lipa je izgledala jako elegantno u ružičastoj haljini bez naramenica i s visokim prorezom te golemom crnom baršunastom mašnom na boku koju potpisuje modna kuća Miu Miu.

Pjevačica Taylor Swift je zablistala u šljokičastoj zelenoj haljini s asimetričnim donjim dijelom koju potpisuje dizajner Julien Macdonald, a iskombinirala ju je s visokim crnim satenskim čizmama.

U glamuroznoj haljini od tila u boji kože s izvezenim cvjetovima i dugačkim šlepom koju potpisuje modna kuća Oscar De La Renta oduševila nas je pjevačica Camila Cabello. Iskombinirala ju je sa sandalama u istoj nijansi, a osim stajlingom, oduševila je i frizurom.

Pjevačica Lizzo je izgledala preslatko u asimetričnoj narančastoj mini haljini načinjenoj od volana koju potpisuje modna kuća Valentino.

Glumica i plesačica Jenna Dewan je naglasila trudnički trbuh u jednostavnoj i elegantnoj crvenoj haljini s potpisom Armanija.

Pjevačica Ciara i supermodel Tyra Banks zablistale su u odijelima.

Ciara je nosila plavo Balmain odijelo s plisiranim sakoom ispod kojeg nije obukla ništa te hlačama na trapez.

Tyra je odabrala odijelo brenda Don Morphy u bež nijansi, a ona je ispod sakoa nosila crni grudnjak koji je uskladila sa špicom na cipelama te je look upotpunila šeširom i kožnim rukavicama.

Manekenka Heidi Klum je pokazala da i dalje ima najbolje noge u industriji u mini haljini brenda Monsoori sa šljokicama i perjem.

Najčudniji stajling na dodjeli imala je pjevačica Billie Eilish koja je doslovno bila neprepoznatljiva jer je preko glave nosila masku.

Stajling mlade pjevačice potpisuje modna kuća Burberry.

A iako je nosila Versace, stajlingom nas baš i nije impresionirala pjevačica Kesha, a lošem dojmu je pridonijela i njezina fudbalerka.

I za kraj, jedan slavni frajer koji je ponovno uspio zasjeniti brojne slavne dame svojim ekstravagantnim stajlingom - Billie Porter.

Pssst! Na dodjeli nagrada AMA zablistala je i Selena Gomez koja je na crvenom tepihu predstavila i novu frizuru, a njezin stajling možete vidjeti OVDJE.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.