Dok njezine kolegice šetaju u donjem rublju, Kendall hoda u "ružnim" tenisicama

Foto: Splash News, Instagram, Getty

KENDALL Jenner ove godine nije bila dio Victoria's Secret revije i obitelji.
 
No u pitanju nije nikakav skandal, već činjenica kako je 22-godišnja manekenka potpisala vrlo unosni ugovor s jednim drugim brendom donjeg rublja, a šuška se da je za poziranje dobila vrtoglavih 5 milijuna dolara.
 
 
I dok su njezine bivše kolegice u seksi donjem rublju šetale VS pistom u dalekom Šangaju, smeđokosa ljepotica hodala je New Yorkom u tipično jesenskom izdanju.
 
 
 
Kendall je za tu priliku izabrala nešto širi model traperica, neobični dugi kaput u hit kariranom uzorku i sivoj boji te šarene, sportske tenisice koje se nazivaju "ružnima", no ove su sezone postale vrlo popularne te se kombiniraju u raznim dnevnim kombinacijama među celebrity damama, blogericama, influencericama, a evo sad i manekenkama.
 
 
Večer prije, Kendall je viđena s najboljom prijateljicom Hailey Baldwin na jednoj košarkaškoj utakmici, za koju je odabrala potpuno bijelo izdanje te visoke čizme na petu.
 
 
Zanimljivo, i plavokosa Hailey ove je godine bila na castingu Victoria's Secreta, ali nije izabrana. No čini se kako se cure nisu previše uznemiravale oko toga jer su se odlično zabavljale.
 
Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Kendall Jenner, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: Kendall Jenner.
Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.