Domaća glumica zna kakve će čizme privući poglede

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL, Instagram

31-GODIŠNJA glumica zna kakve će čizme privući poglede.

Sinoć su na premijeri kazališne predstave Proces dvije glumice itekako zablistale, a poglede su privlačile specifičnim odjevnim komadima.
 
O suknji s resicama Tare Rosandić možete više čitati na ovom linku, a ovaj članak posvetile smo crvenokosoj glumici Ana-Mariji Percaić koja je na premijeru stigla kao najvažnija podrška svom dečku, glumcu Hrvoju Klobučaru.
 
 
Par je zajedno od 2016. godine, no njihovi poljupci nisu privukli toliko pozornosti koliko sama glumica koja je odabrala baršunaste komade od glave do pete.
 
Preko kožne haljine glumica je prebacila dugi cvjetni kimono, dok su glavnu riječ na stajlingu vodile visoke baršunaste čizme u boji vina.
 
 
Ove su čizme hit također od 2016. godine kada je baršun ponovno zavladao modnom scenom, a kada vam treba mamac za poglede, s njima baš nikada ne možete pogriješiti.
 
 
To znaju i holivudske glumice, modne blogerice i influencerice s Instagrama, ali i domaće dame, što se vidi iz priloženog, a dobra je vijest što se mogu kombinirati u svim dnevnim i noćnim varijantama - od minica do midi suknji, s haljinama ili vječnim trapericama.
 
Ana-Mariji dajemo čistu peticu za izbor obuće, a posebno boju.
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.