Druga vjenčanica Katherine Schwarzenegger još je ljepša od prve

KĆI slavnog glumca i bivšeg kalifornijskog guvernera Arnolda Schwarzeneggera, Katherine, za vikend se udala za glumca Chrisa Pratta.

Intimna ceremonija održala se u Montecitu u Californiji, a novinarima je pristup vjenčanju bio strogo zabranjen pa nismo odmah imali priliku vidjeti mladenkinu vjenčanicu. Srećom, ta je nepravda ispravljena na Instagramu modne kuće Armani, gdje su objavljene fotke obaju haljina koje je Katherine nosila na svojem vjenčanju i koje je dizajnirao sam Giorgio Armani.

Na ceremoniji vjenčanja mladenka je nosila prekrasnu romantičnu čipkastu vjenčanicu s raskošnim šlepom, a na glavi je imala veo. No još je ljepša bila haljina koju je nosila na svadbenom slavlju.

Mladenka se nakon svečane ceremonije presvukla u jednostavniju, ali puno elegantniju svilenu haljinu u boji slonovače s otkrivenim ramenima i šlepom koji je zakačila za ruku, a kosu je ukrasila bijelom ukosnicom.

Na Instagramu modne kuće objavili su i skečeve obaju haljina kao i mladoženjina odijela koji također potpisuje Armani.

Podsjetimo, Katherine i Chris svoju su vezu obznanili javnosti u srpnju prošle godine, nakon što se on razveo od glumice Anne Faris. Zaručili su se u siječnju ove godine, a Chris je prvo od Arnolda zatražio ruku njegove kćeri.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.