Dua Lipa vraća u modu frizuru za koju vam ne treba frizer

JEDNA od mnogih mjera Nacionalnog stožera u prevenciji širenja koronavirusa je zatvaranje frizerskih slona, a ako vam je to posebno teško palo, iako bi vam zdravlje trebalo biti važnije od frizure, u pomoć vam priskače Dua Lipa.

Pjevačica je objavila spot za pjesmu Break my Heart u kojem je našu pažnju ukrala njezina frizura koja je idealna za izolaciju.

Dua Lipa u spotu ima plavu kosu s vidljivim tamnim izrastom, frizuru koju je u osamdesetima proslavila Madonna i koja potiče preskakanje frizera. Povratak ovog trenda potvrdio je i Vogue.

Trend će posebno oduševiti plavuše koje zbog izrasta moraju redoviti posjećivati frizerski salon, što trenutno nije moguće, a ako pak niste spremna na njega, OVDJE možete doznati i kako obojiti kosu kod kuće poput profesionalca.

A osim ovog upitnog trenda iz 80-ih, koji sada zvuči primamljivije no ikad, Dua Lipa je u spotu potvrdila da su ukosnice koje su se još prošle godine vratile iz 90-ih, i dalje u modi.

Inače, iako u spotu nema šiške, jer ga je snimila prije izolacije, pjevačica ih je u međuvremenu sama odrezala kod kuće, a kako sada izgleda pogledajte OVDJE.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.