Dugo ju nismo vidjeli: Glumica podijelila mišljenja prozirnom kreacijom

Foto: REX

HOLIVUDSKA krema ovih se dana nalazi u Parizu.

Tamo se trenutno održava Tjedan mode, ali i razna društvena događanja za elitu, koja ga prate. Jedno od njih bila je i izložba slavnog brenda Dior, povodom 70. godišnjice, a jedna je mlada dama posebno plijenila pozornost svojom kreacijom.



Radi se o 26-godišnjoj glumici i Oskarovki Jennifer Lawrence, koja se u posljednje vrijeme nije često pojavljivala u javnosti, i koja je jedno od zaštitnih lica spomenutog brenda.



Jennifer je zasjala u prozirnoj, maxi suknji s resicama, ispod koje su se nazirale bijele Dior bokserice te topiću s identičnim resicama, dok je pogled sakrila iza tamnih sunčanih naočala.

Kreaciju, logično, potpisuje Dior, a modni stručnjaci zaključili su kako se Jennifer vratila u središte pozornosti u velikom stilu, iako su postojali i oni koji smatraju kako je mogla i bolje te podsjetili na njezine glamuroznije pojave na crvenim tepisima.



Kako god bilo, prozirni komadi veliki su hit ovoga ljeta, a nakon majici i haljinica koje otkrivaju donje rublje, došao je red i na suknje, za sve dovoljno hrabre žene.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.