Ecija Ivušić naglasila obline u haljini laskavog kroja i rizičnog dekoltea

Foto: Instagram

VODITELJICA Ecija Ivušić posljednjih dana mami uzdahe na Instagramu fotkama s plaže, no sada je odlučila uzeti mali predah od bikinija i uskočiti u nešto svečaniju toaletu.

Na društvenoj mreži objavila je fotografije na kojima pozira u elegantnoj haljini koja je naglasila sve njezine adute zahvaljujući laskavom kroju, ali i rizičnom dekolteu koji se u njezinom slučaju pokazao kao sjajan odabir.

Strukirana bijela haljina midi dužine i sirena kroja vizualno čini struk užim, a istovremeno ističe bokove, dok srcoliki prorez na poprsju u kombinaciji s dolčevitom dodatno skreće pažnju na njezin dekolte i naizgled ga čini raskošnijim. Izazovnu haljinu voditeljica je iskombinirala s upečatljivim kremastim sandalama s remenjem, platformom i visokom potpeticom te je preskočila nakit i modne dodatke i pokazala da je manje ponekad zaista više. 

Sve je zaokružila frizurom koja se u modu vratila iz devedesetih, odnosno kosom svezanom u punđu s dva pramena koji uokviruju lice, a više o ovom retro trendu možete doznati OVDJE.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.