Ecija Ojdanić u ovim hlačama izgleda kao vi na fotkama s maturalca

DOMAĆA glumica Ecija Ojdanić je posvećena obiteljskom životu i poslovnom uspjehu, ali ne zapostavlja ni brigu o svom izgledu. Štoviše, svojim mladolikim izgledom redovno oduševljava pratitelje na društvenim mrežama, a čini se kako i modnu inspiraciju ponekad pronalazi u ormaru svoje kćeri.

Tako je glumica u svoj kofer za obiteljsko putovanje u Portugal pospremila mnoge "modne povratnike", poput kožnih hlača, beretke, ali i modnog komada koji ste obožavali u svojim srednjoškolskim danima - trapez hlača. Danas su one omiljen komad mlađih generacija.

Ecija je u njima pozirala u portugalskom gradu Coimbra, a iskombinirala ih je uz basic, vječne komade. Priznat ćete, ovakva fotografija, kadar ulovljen u nepoznatom gradu i retro stajling neopisivo podsjećaju na one rijetke fotke koje još uvijek čuvate sa svog maturalca. 

Inače, popularno nazvane trapezice su povratnički trend uz sedamdesetih godina, a laskavi kroj pristaje svima. Naglašavaju struk te vizualno izdužuju noge te su ih trendseterice objeručke (opet) prihvatile. Mogu se kombinirati uz sve, a odlično izgledaju i na štikle i na ravnu obuću te su pravi hit među ljubiteljicama retro stila. U njih su se zaljubile i brojne Zagrepčanke pa su već zavladale i špicom.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.