Fatalna Daphne: Jason Derulo ljubi bivšu curu 50 Centa

Foto: Instagram, JLP

ATRAKTIVNA manekenka zaludjela je još jednog glazbenika.
 
Pjevač Jason Derulo više ne pripada timu samaca, a to smo otkrile putem Instagrama, na kojem je pjevač podijelio prvu fotografiju s novom djevojkom.
 
 
Radi se o prelijepoj 28-godišnjoj manekenki Daphne Joy, koja je poznata i po tome što je nekad ljubovala s bankrotiranim reperom 50 Centom, s kojim ima i preslatkog 3-godišnjeg sina Sirea.
 
 
"Jako se sviđaju jedno drugome. Tek su na početku, no ne žele se skrivati i obožavaju provoditi vrijeme zajedno, jer se odlično slažu", otkrio je dobro upućeni izvor.
 
 
Slika je nastala u jednom noćnom klubu u Londonu, a na njoj Jason nježno drži ruku oko svoje nove djevojke te nazdravlja prema kameri.
 
 
Podsjetimo, Jason je prije nekoliko mjeseci prekinuo višegodišnju vezu s kolegicom Jordin Sparks, koja trenutno ljubi repera Sagea The Geminija. Navodno je ona željela brak, koji Jasonu nije bio ni na kraj pameti. Kasnije je u intervjuima otkrio kako mu je dosta glumiti ljubaznost, posebno kada nije učinio ništa loše i kada ljudi misle kako je Jordin bila ta koja je ostavila njega.
 
 
"Bit će potrebno čudo da uskoro ponovno budem u monogamnoj vezi, s obzirom na moj posao", priznao je. Daphne je, dakle, čudo?
 
I dok nitko od glavnih aktera nije želio komentirati napise, oglasio se 50 Cent te otkrio kako misli da je Jason totalno cool. 
 
I mi novom paru želimo puno sreće!
 
 
 
 
 
 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.