Frajer koji je podignuo prašinu: "Izbjegavajte veze s lijepim ženama"

Foto: Twitter, Instagram, Facebook

ON više ne želi izlaziti s ljepoticama...

Za Dana Rochkinda saznao je cijeli svijet, kada je nedavno dao intervju za New York Post.

U tekstu je kratko objasnio zašto više ne želi hodati s atraktivnim ženama, a smatra se kompetentnim za takvu izjavu, jer je u svojih 40 godina zaveo mnoge, a kako je nadalje sam priznao, do tridesete je hodao s vrlo atraktivnim 20-godišnjakinjama, uglavnom plavušama, koje su u New Yorku radile kao modeli.



"Lijepe žene dobivaju puno pažnje pa postanu pune sebe", otkrio je nekadašnji zavodnik, koji je otkrio kako se sada u potpunosti smirio sa ženom kakva mu je trebala - ona s kojom može razgovarati.

No, ako ste mislili kako se njegova zaručnica Carly Spindel vrijeđa na ovakve izjave, u krivu ste. Dan je nju opisao samo kao "mekšu ljepoticu". "Carly ne izgleda kao model za donje rublje, ali je stvarno lijepa, i ljepša od svih s kojima sam ikada bio. "Muškarci dođu u određene godine kada im treba partnerica s kojom se mogu povezati. Ljepota je ionako prolazna", izjavila je crnokosa Carly.



I jedno novo istraživanje s Harvarda, potvrđuje Danove tvrdnje, jer su rezultati pokazali kako su lijepi ljudi skloniji nestabilnim vezama. U prvom djelu istraživanja, istraživači su usporedili podatke najljepših glumica na Imdb-u te zaključili kako je većina njih bila u nesretnim brakovima.

U drugom djelu, žene su morale procjenjivati privlačnost muškaraca s čak 230 fotografija, a pokazalo se da su oni najprivlačniji imali i najveću stopu razvoda.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.