Frizura, make-up i vječna haljina: Ecija ne odustaje od sređivanja ni u izolaciji

DOMAĆA glumica Ecija Ojdanić svojim mladolikim izgledom redovno oduševljava pratitelje na društvenim mrežama. Iako joj se ponekad, kao i svima, potkrade poneka početnička stilska pogreška, može biti sigurna da će kombinacijama koje u prvi plan stavljaju njezine fantastične noge ukrasti sve poglede gdje god se pojavi.

Ipak, teško se oteti dojmu da Ecija često igra na sigurno s provjerenim kombinacijama. Zato nikoga nije začudilo što se u njezinom ormaru skriva i pravi klasik, mala crna haljinica. Ona je idealan odabir za najrazličitije situacije, od casual pa sve do onih formalnih i večernjih. 

Upravo zato ju je glumica odabrala i za romantičnu večer uz gledanje filmova.

"Sredila se sinoć za gledanje filma", napisala je Ecija u opisu fotografije na kojoj pozira dotjerana od glave do pete te se našalila kako "svaka budala ima svoje veselje".

Jednostavne, ali efektne lokne u kosi garantiraju romantičan look te idealno pristaju uz nježan make-up. No Ecija je stvari začinila upečatljivim, visećim naušnicama koje su u kombinaciji s crnom haljinom osigurale dojam glamura. Jasno je da ona od dotjerivanja ne odustaje ni za vrijeme karantene te i dalje njeguje svoj mladolik izgled, a na račun toga je zaradila i brojne komplimente.

"Prava dama" i "Prelijepa" su samo neki od njih.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.