Glavnu riječ u moćnom outfitu Korane Gvozdić vodio je njen šljokičasti grudnjak

Foto: Josip Regović/PIXSELL

VODITELJICA i bivša manekenka Korana Gvozdić plijenila je poglede reviji domaćeg modnog dvojca eNVy room koja se održala sinoć u zagrebačkom Muzeju za umjetnost i obrt.
 
I dok je većina uzvanica nosila haljine, uključujući i Tatjanu Jurić koja nas je posebno oduševila, ona se odlučila za moćno odijelo koje je hrabro iskombinirala samo s grudnjakom i to upečatljivim modelom.

Zgodna Korana odabrala je crno odijelo sa sakoom krojenim u stilu 80-ih godina koji je stegnula zlatnim remenom i ispod kojeg je nosila šljokičasti crni grudnjak koji je ukrao svu pažnju.

Korana je stajling upotpunila statement kožnom clutch torbicom sa zakovicama, a iako je ljeto završilo, hrabro je pokazala prstiće u crnim sandalama. Nije se suzdržavala ni pri odabiru nakita te je nanizala i prstenje i ogrlice, a osim stajlingom, od svojeg minimalističkog stila odmakla se i dramatičnim make-upom.

No iako je igrala na kartu "više je više", Korana je to sve izvela odmjereno i s ukusom te je izgledala besprijekorno, a usto se i modnu uskladila sa svojim zaručnikom Ivanom Šarićem.

Osim Korane, odijelu je za reviju obukla i Nina Badrić koja je doslovno blistala u šljokicama od glave do pete.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.