Glumica Michelle Williams udala se u tajnosti

Foto: Getty Images

UDOVICA Heatha Ledgera stala je pred oltar.

Tajnovita glumica Michelle Williams u novom intervjuu za časopis Vanity Fair otkrila je da se udala za kantautora Phila Elveruma. Par se vjenčao u tajnosti na planini Adirondack, u krugu bliskih prijatelja i obitelji.

Glumica je svoju vezi s kantautorom opisala kao "vrlo svetu i posebnu" s obzirom na okolnosti koje su ih spojile. Michelle je bila u vezi s glumcem Heathom Ledgerom, s kojim ima i 11-godišnju kći Matildu, koji se 2008. godine predozirao i umro, a Philova supruga Geneviève Castrée umrla je 2016. godine od raka.

Od Heathove smrti Michelle je tražila nekoga tko će je voljeti na isti način kao i on te je sada to osjetila s Philom.

"Nikada nisam odustala od ljubavi. Uvijek sam govorila Matildi da me njen tata volio prije nego što je itko mislio da sam talentirana i lijepa", ispričala je glumica.

Michelle inače svoj ljubavni život krije od očiju javnosti, no sada je odlučila progovoriti o Philu jer "Phil nije kao drugi".

"Zbog načina na koji me voli ponovno želim živjeti život punim plućima. Napokon sam pronašla nekoga uz koga se osjećam slobodno", otkrila je u intervjuu.

Podsjetimo, Michelle je Heatha upoznala davne 2004. godine na setu filma Brokeback Mountain. U travnju 2005. godine saznalo se kako par očekuje svoje prvo dijete, a kćerkica Matilda Rose rođena je u listopadu iste godine.

U rujnu 2007. godine odlučili su se razići nakon tri godine ljubavi, a nekoliko mjeseci kasnije, točnije 22. siječnja 2008. godine, Heath je pronađen mrtav u svom stanu u New Yorku.