Glumica otkrila mračnu stranu Hollywooda: Već na prvoj audiciji htjeli su me vidjeti golu

Foto: Getty, Giphy 

KOLIKO god se njihov život činio savršenim, ženama u Hollywoodu ponekad nije nimalo lako.
 
A sada je o svi problemima s kojima se suočavaju, javno progovorila mlada glumica Alison Brie, poznata po ulogama u serijama Klub otpisanih (Community) i Mad Men (Momci s Madisona). Ona je, tijekom svoje karijere, imala nekoliko zaista neugodnih iskustava na audicijama, koje je s javnosti odlučila podijeliti na promociji svoje nove serije Glow.
 
 
Zajedno s kolegicama iz serije, sudjelovala je u panel raspravi o sadašnjim i nekadašnjim razlikama u Hollywoodu. Sve su se složile kako je ženama jednako teško bilo dobiti ulogu prije trideset godina, kao i danas te da se audicije, nažalost , nisu baš puno promijenile. A zatim je Alison podijelila mučno iskustvo sa svoje prve audicije u životu.
 
"Na samom početku karijere, prijavila sam se na audiciju za ulogu s tri rečenice u seriji Svita (Entourage), gdje sam se trebala pojaviti u bikiniju. Sve je prošlo u redu, a onda su od mene zatražili da skinem gornji dio i pokažem im grudi," ispričala je glumica.

U okviru diskusije s kolegicama iz serije, Alison je priznala i da poznaje mnogo glumica koje su još uvijek spremne na takve i slične poteze, samo kako  bi dobile ulogu. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.