Hailey Bieber je na svojoj djevojačkoj zabavi izgledala kao mladenka

Foto: Instagram, X17

NAKON što su nekoliko puta odgodili crkveno vjenčanje, čini se da će Justin i Hailey Bieber konačno stati pred oltar.

Naime, manekenka je ovog tjedna organizirala djevojačku zabavu, što je otkrila na svojim Instagram Storyjima, gdje je pokazala svoj outfit i prenijela djelić atmosfere, a s leđa je snimljena i pred restoranom u kojem se djevojačka održala.

Hailey je nosila usku bijelu haljinu bez naramenica, a na fotkama i videima koje su na društvenoj mreži objavile uzvanice sa zabave, među kojima je bila i Kendall Jenner, imali smo priliku vidjeti i kako joj stoji veo.

 

Čini se da Hailey jedva čeka biti mladenka jer je na djevojačkoj izgledala kao jedna, no sumnjamo da će na vjenčanju nositi ovako izazovnu haljinu.

A djevojačka je očigledno bila razuzdana jer su Hailey i njezine gošće nakon večere u restoranu nastavile tulumariti u jednom losanđeleškom kubu pred kojim su snimljene sa zanimljivim rekvizitima.

Podsjetimo, Hailey i Justin vjenčali su se pred matičarem 13. rujna prošle godine i to u potpunoj tajnosti, a krajem prošlog mjeseca izvor blizak paru za TMZ je otkrio da će u rujnu ove godine konačno obaviti i crkvenu ceremoniju.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.