Hailey Bieber novom bojom kose potvrdila veliki trend za 2019.

Foto: X17, Instagram

ČINI se da će 2019. godinu obilježiti neobična kosa.

Već smo vam pisali o najpopularnijoj frizuri za 2019. koja je posve neočekivano osvojila Pinterest i o kojoj više možete pročitati OVDJE

A jednako odvažan je i trenutno najpopularniji trend u bojenju kose koji su, posve neočekivano, prigrlile mnoge slavne dame uključujući sestre Kardashian-Jenner, Lady Gagu, a sada i suprugu Justina Biebera Hailey.

Do sada plavokosa manekenka odlučila se obojiti u ružičasto te je tako potvrdila da su pastelne nijanse kose veliki hit godine. Gospođa Bieber svoju je novu frizuru predstavila jučer u šetnji Beverly Hillsom, a poglede je mamila i neobičnim outfitom. 

Hailey je sportsku kombinaciju topića, trenirke i tenisica upotpunila predimenzioniranim kariranim sakoom, kožnom torbicom i okruglim srebrnim naušnicama te tako podigla trend sportske elegancije na posve novu razinu. 

No vratimo se na njenu kosu, točnije na trend pastelnih boja koji će tijekom godine sigurno postajati sve popularniji jer ako netko može nagovoriti mase na ovakav look, to su definitivno ove slavne dame koje su ga već isprobale i koje će vam poslužiti kao sjajna inspiracija.

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.