Haljina Maje Šuput je klasičan primjer loše odabranog leopard printa

Foto: Instagram

LEOPARD uzorak je najavljen kao veliki modni trend za nadolazeću jesen no vrlo je tanka granica između dobre i loše verzije ovog printa.

To je odlično svojim posljednjim outfitom demonstrirala Maja Šuput koja ovoga puta, ipak, pogriješila. Pjevačica je pozirala u haljinici koja je klasični primjer loše odabranog komada u leopard printu, što zbog svoje boje, a što zbog tkanine.

Majina haljina kombinira crne leopard pjege sa žutom podlogom, što je možda bilo popularno u osamdesetima, no danas su poželjnije prirodnije varijante ovog printa u neutralnim bež tonovima. Pjevačica je također pogriješila i odabirom krute tkanine, jer leopard uzorak najbolje izgleda na svilenkastim, padajućim komadima, kako navode modni stručnjaci za Who What Wear.

Druge pogreške koje biste trebale izbjeći pri kupovini leopard komada su uzorak koji se ponavlja te izgleda generički i "jeftino", a pobrinite se i da kroj bude u skladu s aktualnim trendovima. U nastavku vam donosimo nekoliko primjera dobro odabranog leopard uzorka:

 

 

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.