Harry i Meghan imali su neugodan susret s njegovom bivšom djevojkom

Foto: Getty Images, EPA-EFE

PRIJE nego je Harry upoznao Meghan, ljubio je mnoge druge žene.

Jedna od njih je i glumica Jenna Coleman s kojim princ nikada nije potvrdio vezu, no povezivalo ih se 2015. godine, neposredno prije nego je prohodao sa svojom sadašnjom suprugom.

A da je među njima zaista bilo nešto, potvrdio je sam Harry svojim čudnim ponašanjem kada ju je s Meghan susreo u Amsterdamu krajem rujna, otkriva Vanity Fair čija je reporterka s kraljevskih dvora Katie Nicholl svjedočila neugodnom trenutku.

Prema njenom izvještaju, Meghan i Harry bili su na otvorenju hotela Soho House u glavnom gradu Nizozemske gdje je također bila i njegova spomenuta bivša djevojka. 

"Harry i Meghan morali su proći točno pored Jenne da bi došli do svog stola", rekao je jedan od uzvanika, dok su i ostali navodno komentirali neugodnu situaciju.

"Jenna je gledala u pod, a Harry ravno ispred sebe, dok Meghan uopće nije doživjela što se događa. Ona se cijelo vrijeme opušteno smješkala, ali se Harry ponašao čudno. Bio je prijateljski raspoložen prema svima osim prema Jenni koju je potpuno izignorirao", dodao je gost. 

Ovakvo Harryjevo ponašanje je poprilično neočekivano s obzirom na to da je s Jennom navodno imao samo neobaveznu aferu koja je trajala nekoliko mjeseci jer su oboje imali prenatrpane rasporede. Sve je ostalo samo na glasinama, a u vrijeme kada ih se povezivali, Jenna je upoznala i svojeg sadašnjeg dečka, glumca Toma Hughesa, piše UsWeekly.

A s obzirom na to da je Harry na svoje vjenčanje pozvao čak dvije bivše s kojima je bio u puno ozbiljnijim i dužim vezama, pitamo se zašto mu je susret s nekim za koga se samo šuškalo da mu je bila djevojka prouzročio ovoliku neugodnost.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.