Hit kombinacija za ovu jesen spaja donedavno omražene modele traperica i čizama

Foto: Instagram

VREMENA se mijenjaju, a s njima i ukusi.

Pravi dokaz za to su ovosezonski trendovi u trapericama i čizmama koje predvode modeli koji su dugo vremena bili omraženi. Radi se o trapericama ravnog kroja s povišenim strukom te o kaubojskim čizmama koje je ove jeseni najpopularnije nositi zajedno, piše Who What Wear.

 

I dok je do prije nekoliko godina povratak ovog vintage modela traperica u modu bio nezamisliv, a oko kaubojskih čizama su se lomila koplja sve do ove jeseni, sada su oba trenda zaludjela fashionistice i preplavila trgovine te ulice modnih metropola.

 

Osim što se radi o dva donedavno omražena trenda, u kombinaciji baš i ne daju laskav rezultat, pogotovo ako čizme obujete preko traperica s nešto širim nogavicama koje će se oko koljena nagužvati i vizualno proširiti noge. U takvom slučaju bolje je čizme obući ispod traperica i lagano podvrnuti nogavice za puno bolji efekt. Za kombiniranje s kaubojskim čizmama do koljena bolji su odabir ravne traperice s užim nogavicama.

 

Ako vam ipak nije stalo do vitkijeg izgleda nogu, slobodno se poigrajte siluetom, a hrpu inspiracije za stiliziranje ova dva hit komada pronaći ćete na Instagramu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.