Hlače koje već sad nosi Ljupka Gojić na proljeće će biti hit

Foto: Instagram

IAKO je ljubičasta najavljena kao boja 2018. godine, to ne vrijedi i za hlače.
 
Balenciaga, Calvin Klein i brojni drugi poznati dizajneri u svojim novim kolekcijama najavili su modnu dominaciju žutih hlača za nadolazeće proljeće, a sada im se pridružila i jedna domaća dizajnerica. Riječ je o našoj proslavljenoj manekenki Ljupki Gojić Mikić, koja posljednjih godina vrlo uspješno pliva u dizajnerskim vodama i, očito, u stopu prati vodeće svjetske trendove.
 
 
Ljupka je već uskočila u svoje žute baršunaste hlače sa širokim nogavicama koje je uspješno uklopila u naoko nespojivu kombinaciju s predimenzioniranom hoodiecom te velikim zelenim geometrijskim naušnicama. 
 
Što se tiče najavljenog proljetnog trenda, sve što trebate imati na umu je boja, dok kroj hlača i tkanina od koje su načinjene mogu biti po vašim željama. Izaberite široke i baršunaste, poput Ljupke, i već sada uskočite u njih ili se strpite do proljeća kada ćete moći nositi nešto laganije tkanine poput satena ili tila. Također, ako niste ljubiteljica širokih krojeva, nećete pogriješiti ni odaberete li uski model žutih hlača, a ako mislite da ćete to uspješno isfurati, možete nabaviti čak i žute tajice. 
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.