Hrabar odabir: Nina Badrić ispod odličnog odijela "zaboravila" odjenuti grudnjak

Foto: Instagram

DA su ženska odijela postala modni imperativ dokazuje i činjenica da su već brojne dame u svoje ormare pospremile barem jedan primjerak. Tom trendu nisu odoljele ni slavna imena sa svjetske scene, kao ni brojne Hrvatice pa smo već imali prilike vidjeti nekoliko odličnih stajlinga koji se temelje upravo na nimalo dosadnim "poslovnim" kombinacijama koje bez problema možete nositi u apsolutno svim prilikama.

Jedna od najvećih obožavateljica ovog trenda očigledno je Nina Badrić koja ima zavidnu kolekciju ženskih odijela. Tako je nakon šljokičastog i kariranog izdanja, došla na red još jedna odvažna kombinacija kojom je oduševila obožavatelje.

Ovog puta pjevačica je odabrala nijansu u kojoj je nemoguće ostati neprimjetan i za koju ipak treba doza hrabrosti - Barbie ružičastu.

Odijelo šireg kroja s crnim gumbima koji daju dozu elegancije kombinirala je uz pomalo neobičan odabir cipela - crne tenisice sa zlatnim detaljima. Tako je potvrdila kako se ove sezone tenisice nose uz apsolutno sve. 

No, ipak je najviše pažnje privukla činjenica da se Nina nije zamarala traženjem grudnjaka ni majice koje bi odjenula ispod efektnog sakoa pa je jednostavno nije ispod njega obukla ništa. Obožavatelji su s odobrenje dočekali njenu hrabrost pa su mnogi komentirali kako ovom kombinacijom "otapa led" te da je "živa vatra".

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.