I Kim Kardashian pala je na bajkoviti holivudski trend

Foto: Instagram, Getty

TREND koji je u posljednje vrijeme iznova poharao Hollywood inspiriran je princezama iz bajke.
 
Slavne dame sve češće za crveni tepih biraju raskošne haljine od tila, a trendu nije odoljela čak ni Kim Kardashian. Slavnu starletu zaista nismo očekivali vidjeti u ovakvom izdanju, pogotovo jer u posljednje vrijeme ne izlazi iz biciklističkih hlačica, i moramo priznati da nas je ugodno iznenadila.
 
 
Kardashianka je na Instagramu objavila fotku na kojoj pozira u slojevitoj, nježno ružičastoj "princeza haljini" koja joj, kao plavuši, bojom pristaje odlično, dok su minijaturne retro sunčane naočale ipak malo pokvarile dojam.
 
A Kim nas je u ovom izdanju odmah podsjetila na pjevačicu Duu Lipu koja nas je na dodjeli BRIT nagrada u srijedu navečer oduševila u gotovo istoj haljini. 
 
 
Pjevačica je u raskošnoj kreaciji od tila ukrala svu pažnju na crvenom tepihu, a "princeza haljine" i u prošlosti su imale sličan efekt. Sigurno svi još dobro pamtite bajkovitu haljinu pjevačice Pink s dodjele glazbenih nagrada CMA krajem prošle godine.
 
 
I ona se tada, baš kao i Kim, odmakla od svog uobičajenog stila i oduševila javnost te je upravo zbog svoje haljine bila glavna teme te večeri. Još jedna slavna ljubiteljica bajkovitih haljina koja je i zaslužna za ponovo pokretanje ovog trenda koji se svako malo vraća na crveni tepih, jest Rihanna koja ih je u 2017. godini nosila jako često.
 
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.