Ima li zainteresiranih? Leonardo DiCaprio je solo i u potrazi za novom dugonogom plavušom

Foto: Getty 

NI Kelly ga nije uspjela predugo zadržati.
 
Iako smo te prije nekoliko mjeseci obavijestili o potencijalnim zarukama slavnog glumca Leonarda DiCaprija, čini se kako se svadbena zvona ipak neće čuti.
 
Kako prenose gotovo svi svjetski mediji, glumac i njegova 25-godišnja djevojka, manekenka Kelly Rohrbach su prekinuli, no u cijeloj priči je najzanimljivije to da se prekid dogodio prije nekoliko mjeseci, no to dosad nitko nije znao.
 
"Prekinuli su prije nekoliko mjeseci, no ostali su u dobrim odnosima", otkrio je izvor blizak paru. Podsjetimo, Leo i Kelly prvi put su viđeni zajedno prošlog ljeta pa se čini kako su "put od vrha do dna" doista jako brzo prošli.
 
Naravno, presudili su im užurbani rasporedi: glumca ove godine očekuju brojni filmovi i promocije, a nju brojni angažmani u svijetu mode, s obzirom da se mlađahna Kelly smatra jednim od najperspektivnijih modela današnjice. "Nije im presudila treća osoba", potvrdio je izvor.
 
No, i Kelly će se sljedeće godine okušati na velikom platnu, jer je putem svog Instagrama podijelila s fanovima veliku vijest da će se pojaviti u nadolazećem "Baywatch" filmu, u kojem je dobila legendarnu ulogu CJ Parker, koju je nekad davno utjelovila prsata ljepotica Pamela Anderson u popularnoj seriji. Društvo će joj praviti novi Mitch, u čijoj će se ulozi naći slavni The Rock.
 
Čini se kako je život ponovno pokazao da kad ti se jedna vrata zatvore, druga se otvore.
 
A kad ju dečki primijete kako zanosno trčkara plažom u crvenom badiću, čisto sumnjamo da će postojati taj koji će joj reći "ne".
 
Za to vrijeme, Leonardo može naći novog modela.

 

 

 

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.