Indira Levak u vrućim hlačicama istaknula vitke noge: "Kao da ti je 25"

KADA je u pitanju moda, čini se da domaća pjevačica Indira Levak gradi neki novi, puno odvažniji stil. U posljednje vrijeme ju je teško prepoznati pa je tako obožavatelje već uspjela oduševiti romantičnim, ali istovremeno izazovnim izdanjem. Nježni valovi u kosi, ženstven outfit i drugačiji make-up bili su tada zaslužni za njezinu potpunu transformaciju. 

No, ubrzo je potvrdila da ćemo je sve češće imati prilike gledati u hrabrim stajlinzima koji ističu njezinu vitku figuru. Tako sada rado nosi opasno kratke kožne haljine, ali i kombinezon u koji su se zaljubile i Severina te Jelena Karleuša.

Ovog puta je otišla u nešto drugačijem, ali podjednako hrabrom smjeru.

Poderane vruće hlačice glavni su adut outfita koji je nosila na svom koncertu u Dubrovniku, a naglasak na vitke noge stavila je i mudrim odabirom čizama iznad koljena te najlonki s upečatljivom crnom linijom koja vizualno izdužuje noge.

Mrežasta crna majica, baš kao i kožna jakna sa zakovicama u bajkerskom stilu, odlično su se uklopile u ovu priču, a pjevačica nije pogriješila ni odabravši frizuru koju vole mladi - pletenice i raščupana kosa bili su pun pogodak.

To su primijetili i njezini obožavatelji pa su komplimenti stizali sa svih strana.

"Kao da ti je 25, vratila se izgledom u mladost", samo je jedan od pozitivnih komentara koje je zaradila.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.