Instant transformacija: Kate vješto pretvorila ležerni outfit u elegantan

Foto: Getty Images, EPA-EFE

IAKO smo to već znali, Kate Middleton je svojim posljednjim izdanjima potvrdila da modu ima u malom prstu.

Vojvotkinja od Cambridgea je službeno otputovala u Sjevernu Irsku i Škotsku gdje je u istom danu imala dva različita događaja te je pronašla sjajan način kako da se na svakom od njih pojavi prigodno odjevena, bez puno presvlačenja i truda.

Ujutro je posjetila farmu u Newtownardsu te je za tu prigodu obukla maslinastozelenu parku, svijetloplavu pletenu dolčevitu, crne skinny traperice i svoje omiljene Penelope Chilvers smeđe čizme koje ima već više od 15 godina. Ležerno izdanje podigla je upečatljivim zlatnim naušnicama u obliku lišća. 

Zatim je za posjete centara za beskućnike u škotskom gradu Aberdeenu promijenila samo dva komada koji su potpuno transformirali njezin ležerni outfit u elegantan.

Parku je zamijenila strukiranim svijetloplavim kaputićem, a smeđe čizme crnim gležnjačama, dok dolčevitu i traperice nije presvlačila, a ostavila je i naušnice jer su se jednako dobro uklopile i u ovaj outfit. 

Genijalno, zar ne? Ovime se iskupila za modni gaf koji joj se dogodio pri njezinom posljednjem službenom izlasku s princom Williamom o čemu više možete doznati OVDJE.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.