Iskoristite poslijepodne i uredite svoj životni prostor

IMATI lijepo uređen, ugodan dom jako je važno, jer to utječe na vaše raspoloženje. Nije rijetkost da je osoba koja živi u neurednom, zatrpanom prostoru nervozna i neusredotočena čak i kada napusti taj prostor. Ako uživate u vlastitom domu, to će se na vama itekako vidjeti, a pogotovo je lijepo znati da se nakon napornog dana uvijek možete vratiti u svoju malu oazu mira. Trik je u korištenju malih stvari, detalja koji će vaš životni prostor iz običnog transformirati u magično mjesto na kojemu će vam svi zavidjeti.

Sve na svojem mjestu

Preskakanje preko stvari da biste došli do ormara, odjeća koja visi na stolcu i razni papiri kojima je mjesto u smeću definitivno nisu značajke lijepe sobe. Uzmite si 5 minuta dnevno i pospremite za sobom. Osim što ćete se osjećati korisno, s vremenom će vam toliko preći u naviku da vam više neće pasti na pamet ne pospremiti odjeću natrag u ormar.

Kutak za vas

Životni prostor može biti najmanji na svijetu, ali čak se i u takvom prostoru nađe mjesta za poseban kutak u kojem se možete isključiti i uživati. To može biti obična fotelja u kojoj čitate knjige ili mjesto na kojemu stoji muzička linija s vašim najdražim CD-ovima. Opcija je bezbroj, a na vama je da odaberete jednu i uživate.

Svijeće za atmosferu


I najdosadnija prostorija na svijetu pretvara se u romantičnu palaču uz svjetlost svijeće. Osim što dokazano opuštaju od stresa, prava kombinacija mirisnih svjećica može vas odvesti na putovanje daleko izvan zidova vaše sobe. Samo ih nemojte zaboraviti ugasiti kasnije.

Sobna biljka

Dašak prirode nešto je što je potrebno svakoj sobi. Lijepa orhideja pokraj prozora ili buket ruža podignut će vašu sobu i dati joj prekrasan miris. Ako niste "maherica" u održavanju biljaka na životu, uvijek možete nabaviti kaktus, a velik izbor umjetnog cvijeća u dućanima može dodatno olakšati stvari.

Prostor za izležavanje

Jedna od najljepših aktivnosti na svijetu je izležavanje, a vaša soba se uz par malih detalja može pretvoriti pravo carstvo za ljenčarenje. Nabacajte nekoliko mekanih jastuka po krevetu i jednostavno se utopite u njima.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.