It´s You: Možete ga mrziti, ali Zayn Malik ima novi hit singl

Foto: Screenshot Youtube, Instagram

ZAYN Malik krenuo je u drugom, i po mnogima boljem smjeru.

Bivši član pop senzacije One Direction, nakon što je napustio slavni bend, odlučio se okušati u novim glazbenim izazovima, točnije krenuti u solo vode.
 
Prvi singl izdao je prije nekoliko tjedana, pod nazivom "Pillowtalk", a dodatnu pažnju javnosti, Zayn je dobio atraktivnim spotom, u kojem se ljubaka sa svojom sexy djevojkom, manekenkom Gigi Hadid.

Singl je odmah zasjeo na vrhove glazbenih ljestvica, danonoćno se vrtio po radio postajama, a i oni koji dosad nisu bili obožavatelji glazbenog opusa mladog Britanca, priznali su kako mu je ideja o solo karijeri bila najbolja, koju je mogao donijeti te kako zvuči puno zrelije.
 
Sada je na red došla i promocija novog singla, a 23-godišnji Zayn odlučio ga je po prvi put predstaviti u slavnom "The Tonight Showu" Jimmyja Fallona u Los Angelesu.
 
 
Pjesma se zove "It's You", a po onome što smo čuli, radi se o baladi, za koju vjerujemo da će također daleko dogurati na glazbenim ljestvicama, tj. visoko.
 
Zayn je tom prilikom otkrio i kako će izgledati naslovnica njegovog albuma "Mind Of Mine", a na njoj se nalazi njegova slika, dok je bio mali dječak.
 
 
Čini se kako ljubav s plavokosom ljepoticom na Zayna djeluje vrlo inspirirajuće, a i njoj i dalje ide odlično na modnim pistama, gdje ju traži gotovo svaki dizajner, kao i glavni urednici prestižnih časopisa, koji ju vrlo rado ugošćuju na svojim naslovnicama.
 
 
Samo naprijed!

 

 

 

 

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.