Iva Radić u romantičnu kombinaciju uklopila zaboravljeni model sandala

Foto: Instagram

PRAVI je užitak promatrati modne igre bivše manekenke Ive Radić. Čini se da je vrijeme provedeno na modnim pistama dobro iskoristila te je upijala sve modne i stilske savjete, a stečeno znanje rado primjenjuje i danas.

Njena posebnost je spajanje nespojivih komada i slaganje stajlinga za pamćenje pa ne čudi što se i sada pohvalila jednom takvom kombinacijom.

Žena koja uvijek izgleda besprijekorno i čijem se stilu mnoge dame dive pozirala je u bijeloj čipkastoj haljini koja je pravi ljetni must have. Zanimljivi dugački rukavi ovog puta nisu uspjeli ukrasti svu pažnju jer su u prvom planu bile dugačke, vitke i preplanule noge Ive Radić. Ipak, za to ovog puta nije zaslužna samo njena manekenska linija kojom se i dalje može pohvaliti, nego dio zasluga može pripisati i sandalama na koje su mnogi zaboravili.

Riječ je o sandalama na vezanje, popularno prozvanim rimljankama, a nekima su poznate i kao gladijatorice. Model je to koji je prije nekoliko sezona dominirao ulicama, a onda je pod navalom drugih zanimljivih modela jednostavno pao u zaborav. Sandale modernih božica odlično se uklapaju u svaki stil, a uz to su i garancija da vaš outfit nikada neće proći nezapaženo.

Bilo da odaberete kožne, platnene ili pak one ukrašene pomponima, s njima jednostavno ne možete pogriješiti. Uklapaju se u svaki stil, a možete ih nositi i u svim situacijama. Jednostavno, ovaj model sandala trebao bi naći svoje mjesto na vašem popisu modnih želja koje si možete ispuniti već tijekom ovosezonskih sniženja.
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.