Iva Šarić potvrdila da najlaskaviji model čizama i dalje ne izlazi iz mode

IAKO više ne hoda po modnim pistama, bivša manekenka Iva Šarić i dalje njeguje ljubav prema modi, a to potvrđuje i njen Instagram profil, gdje redovno oduševljava pratitelje zanimljivim stajlinzima.

Osim trenutnih modnih trendova, rado se odlučuje i na odvažne kombinacije pa ste je tako već imali prilike vidjeti kako nosi grudnjak umjesto majice. Da upravo onda zaslužuje titulu kraljice izazovnih selfieja potvrdila je i poziravši u maksi haljini koja mami uzdahe, a tijekom proteklog ljeta njeni su obožavatelji uživali i u podjednako vrućim fotkama s plaže.

No, u Ivinom ormaru skrivaju se i elegantni komadi savršeni za posebne prilike, kao i oni klasični koji jamče udobnost tijekom cijelog dana. Upravo takve komade odabrala je za svoj posljednji outfit.

Traperice i karirana košulja provjerena su kombinacija, a ovog puta pažnju su ukrale čizme koje već nekoliko sezona ne izlaze iz mode. Po svemu sudeći, nosit će se i u narednim mjesecima.

Čizme iznad koljena trend je koji damama još uvijek nije dosadio, a ako odaberete takozvani čarapa-model koji usto ima i špicasti vrh te vrtoglavo visoke potpetice, možete biti sigurni da ste ugrabili pravi modni "must have" koji će laskati vašim nogama. Za one koji vole igrati na sigurno, najbolji su odabir čizme u neutralnim, zemljanim nijansama ili pak u crnoj boji, dok će nešto hrabriji odabrati trenutno popularne jarke tonove.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.