Izabel Kovačić se ne izuva iz kultnih čizama koje su ove godine ponovo hit

Foto: Instagram, Broad Image, Cover Images

SUPRUGA nogometaša Matea Kovačića još je jednom potvrdila da je u koraku s trendovima, i to ovaj put doslovno.

Lijepa Izabel na svojem je Instagramu objavila fotke na kojima nosi čizme koje imaju kultni status, a iako nikad ne izlaze iz mode, ove su godine pravi hit.

Riječ je, kako i sami vidite, o klasičnim Dr. Martens čizmama u crnoj boji iz kojih se Izabel ovih dana ne izuva. Ovoga puta ih je iskombinirala s hlačicama od trapera, prugastim bodijem i bijelom lanenom košuljom, a prije desetak dana ih je nosila u kombinaciji s ružičastim kombinezonom koje se možete prisjetiti OVDJE.

Kultne čizme su se oba puta savršeno uklopile u outfit čime je Izabel potvrdila njihovu svestranost, a čini se da je su tu prednost takozvanih Martensica ove godine prepoznale i brojne druge modne ovisnice, među kojima su i slavne manekenke Gigi Hadid, Irina Shayk i Stella Maxwell.

Koliko su popularne, dokazuje i činjenica da ih svaki mjesec preko 12 tisuća Britanaca pretražuje na Googleu. Prošle godine je zabilježen nagli porast u pretraživanjima, a modni stručnjaci predviđaju da će se isto dogoditi i ove godine, piše Who What Wear.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.