Izabel monotonu kombinaciju podigla hit čizmama i torbicom od 12 tisuća kuna

Foto: Instagram

SUPRUGA nogometaša Matea Kovačića Izabel ne prestaje oduševljavati svojim stajlinzima.

Koliko ima stila, posebno je naglasila u svojem posljednjem outfitu kojim je dokazala da umije izgledati spektakularno i u po mnogima najdosadnijoj boji.

Na svojem Instagramu objavila je fotografiju na kojoj nosi bež kombinaciju koju je vješto podigla odličnim izborom modnih dodataka.

"Londonsko vrijeme me natjeralo da se ovako obučem", napisala je Izabel uz fotku na kojoj nosi laskavu bež jaknu s trakom u struku i haljinicu u stilu košulje u malo tamnijoj nijansi iste boje. 

Look je upotpunila opako dobrim combat čizmama do koljena u kojima je nemoguće biti neprimijećen i koje su ove jeseni pravi hit, baš kao i vječne Martensice koje im nalikuju i koje Izabel također ove jeseni često nosi.

Stajling je podigla i  skupom dizajnerskom torbicom za struk s potpisom modne kuće Prada čija je cijena u njihovom službenom web shopu 1790 dolara, što je gotovo 12 tisuća kuna. Izabel ju je nadodala svojoj zavidnoj kolekciji dizajnerskih torbi među kojima je i megapopularna clutch torbica brenda Bottega Veneta od 16 tisuća kuna kojoj, osim nje, nisu odoljele ni mnoge druge poznate Hrvatice, uključujući i influencericu Sonju Kovač.


 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.