Izašao razočaravajući trailer za 3. sezonu serije "The Fall"

Foto: Press Foto

NAKON gotovo dvije godine, napokon se vraća krimi serija "The Fall".

U stanci između snimanja 2. i 3. sezone glavni glumci Jamie Dornan i Gillian Anderson posvetili su se snimanju filma "50 Shades Darker" i serije "X-files", a zatim vratili na set serije koja priča priču o zloglasnom seksualnom manijaku i detektivki koja ga pokušava uhvatiti.



BBC 2 jučer je izbacio prvi službeni trailer koji je, moramo priznati, pravo razočaranje jer iz njega ne doznajemo gotovo ništa.

U kratkom videu možemo vidjeti detektivku Stellu Gibson kako se bavi svojim omiljenim hobijem - plivanjem, dok se u pozadini čuje glas ubojice Paula koji izgovara rečenice iz posljednje epizode 2.sezone.

"Živim intenzitetom koji ti i ljudi tvog tipa ne mogu shvatiti. Nikad nećeš znati kako je imati gotovo božansku snagu koju osjećam kad taj posljednji dah napušta tijelo. Taj osjećaj potpunog vlasništva.", govori manijak koji davi žene i zatim ih fotografira gole.

Trailer ne otkriva ni datum početka emitiranja nove sezone, a ne znamo ni je li Paul živ ili mrtav, premda se pretpostavlja da se serija en bi mogla nastaviti bez glavnog i najzanimljivijeg lika.

Poznato je samo da ćemo se sa misterioznim ubojicom i detektivkom lišenom emocija ponovno susresti ove jeseni.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.