Izdanje u kakvom nismo navikli vidjeti prelijepu Evu Longoriju

Foto: WENN, Getty, Instagram

NO, Eva i dalje izgleda odlično.

Lijepa Latina uživa u vremenu provedenom iza kamere.

Danas 41-godišnju glumicu Evu Longoriju, upoznali smo kao sexy Gabriel u popularnoj seriji "Očajne kućanice", no nakon što je snimljena posljednja epizoda, Eva se našla iza kamere.



Tako je upravo ona zaslužna za serije "Devious Maids" i "Telenovela", ali po novom i "Jane The Virgin", na čijem se snimanju trenutno nalazi u Los Angelesu, a sve su to redom serije koje su osvojile srca gledateljica diljem svijeta.



Naime, Eva je u posljednjoj samo gost producent u 3. sezoni, u epizodi pod nazivom "Chapter Forty-Seven", no tko zna što nosi budućnost.



A tom prilikom, Eva je uskočila u tajice, sivu običnu majicu s dugim rukavima te crne sportske tenisice, dok je lice prekrila sunčanim naočalama i šiltericom te pritom pokazala fit figuru, no moramo priznati kako ju je bilo prilično neobično vidjeti u ovakvom izdanju, obzirom da je uvijek u elegantnim haljinama i visokim petama.



Zgodna glumica bila je odlično raspoložena, a tome svakako pridonosi i sretni bračni život, s biznismenom Joseom Bastonom, s kojim se vjenčala u svibnju ove godine, nakon 3 godine veze.



Izgledati odlično i u sportskom izdanju, e to je posao.

 

 

 

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.