Jako će vam se svidjeti: Ovo će biti vodeći komad za proljeće

Foto: Instagram
 
VJERUJEMO kako će vam se itekako sviđati.
 
Proljeće je doslovno pred vratima, a samim time i ljepše vrijeme, laganije i lepršavije tkanine te vedrije boje. A jedan zanimljiv komad itekako ćemo viđati na ulicama.
 
 
On je istovremeno romantičan, ženstven i seksi pa vjerujemo kako će ga žene obožavati, a u njemu ćete pokazivati ramena, baš kao što ste ih prošlog proljeća i ljeta pokazivali u haljinama.
 
 
No, ovoga puta se ne radi o haljinama, već o majicama, bluzama i topićima s dugim rukavima, koji će biti izrezani samo na ramenima. Zahvaljujući dužim rukavima, ovaj će komad biti idealan za prijelaznu sezonu, a moći ćete ga nositi na posao, kavu s prijateljicama, večeru nakon napornog radnog dana, ali i spoj.
 
 
Uz to, ovaj komad se vrlo lako može iskombinirati na gotovo sve ostale odjevne komade i raznu obuću pa nikako nećete pogriješiti ako ga nabavite.
 
 
Modne blogerice nose ih na traperice, lepršave ili uske suknje, kožne hlače i slično, a po ljeti će izgledati savršeno i na kratke hlačice, bez kojih ne možemo zamisltii niti jednu topliju sezonu.
 
Pogledajte kako ih one nose.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.