Jarka nijansa plave postala je hit među slavnim damama

Foto: Splash, X17, Instagram
 
NIJE samo crvena hit sezone.
 
Još jedna boja istaknula se u svim dizajnerskim kolekcijama za jesen, a u nju su se već zaljubile i brojne slavne dame. Riječ je o intenzivnoj kobaltno plavoj nijansi. U odvažnoj asimetričnoj haljini ove boje nedavno se na jednom svečanom događaju pojavila Jennifer Lopez, čijoj tamnijoj puti kobaltno plava laska savršeno.
 
 
J.Lo je haljinu iskombinirala s crnim detaljima te dokazala da s ovom nijansom plave "zabranjena" kombinacija boja izgleda iznenađujuće dobro. U pripijenoj haljini u jarko plavoj nijansi na crvenom je tepihu zablistala i glumica Eva Longoria.
 
 
A i jedna domaća ljepotica oduševila nas je u svilenkastoj kobaltno plavoj haljini na preklop iz H&M-a. Riječ je o Ivi Balaban koja je još jednom dokazala da je u toku s najnovijim trendovima.
 
 
Ova nijansa nije bez razloga hit među poznatim damama jer donosi puno prednosti. Osim što laska i plavušama i brinetama, izrazito se lako kombinira s drugim bojama, a donosi i pravo osvježenje u tmurnu jesensku garderobu, što je odlično demonstrirala Kourtney Kardashian. 
 
 
Samo jedan komad u kobaltno plavoj osigurat će vam sve poglede gdje god se pojavite, a dovoljan će biti čak i modni dodatak u ovoj boji.
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.