Je li Kate Middleton ovim minjakom prekršila kraljevski dress code?

Foto: Getty 

SJEĆATE li se što dame s kraljevskih dvora ne smiju pokazati u javnosti?
 
O tome smo već pisali, a ako vam je članak promakao, pogledati ga možete OVDJE, no svakako ćemo vas opet podsjetiti o čemu se radi. Naime, Buckinghamska palača ima dress code koji ženama iz kraljevske obitelji brani da u javnosti pokazuju gola koljena jer je to za njih neprimjereno.
 
No to nije spriječilo Kate Middleton da jučer prošeta Londonom u minjaku u kojem su njeni zabranjeni dijelovi tijela bili jasno izloženi. No je li u ovom izdanju ona uopće prekršila zabranu?
 
 
Iako je vojvotkinja pokazala koljena, njen outfit nije bio neprimjeren jer je odjenula guste crne najlonke. Koljena su zabranjena samo kada su gola ili ispod prozirnih najlonki pa se Kate ne treba bojati kraljičinog negodovanja.
 
 
A osim što nije prekršila nikakvo pravilo, trudnici crvena boja pristaje odlično, a ovom haljinicom ponovo je izreklamirala britanski brend Goat, čiji bijeli kaput nosi već godinama. Uz "vatrenu" haljinicu vojvotkinja je nosila crnu torbicu modne kuće Mulberry i salonke Tod's, a preko svega je prebacila i sivi karirani kaput brenda L.K.Bennett. 
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.